Yoga

UNDER ÅBEN HIMMEL / når vejret tillader det :-)

Sommerhøjskolen er for dig som har lyst til at fordybe dig i yogaens forunderlige verden, gennem fysiske øvelser, dybdeafspænding, meditation, åndedrætsøvelser og yogafilosofi. Du kan forvente at blive udfordret, at glædes, at lege, at mærke dig selv og at forene dig med både dine styrker og svagheder :-) Undervisningen bliver en blanding af praksis og teori og er for alle niveauer. Du skal dog syntes, at det er sjovt at blive fysisk udfordret.

yoga-ghandi

I løbet af de 16 timer vi har sammen får du mulighed for at få yoga helt ind under huden . Vi vil bevæge os gennem nogle af de forskellige genre som yogaen har at tilbyde så som,- Vinyasa, Hatha, Yin og restorativ yoga. Min undervisning er uhøjtidelig vel funderet, udogmatisk og humoristisk. Undervisningen tilpasses niveauet på holdet og den enkelte når der er behov for det. Du vil få inspiration og redskaber til at tage med dig hjem og implementere i din hverdag :-)

 

Du vil opleve at blive udfordret fysisk og måske provokeret ved at sidde helt stille i meditation,,, for langsomt at lade naturen omkring dig åbne dine sanser.

Oplev på krop og sind, hvor stor effekt yogaen i samspil med Bjørnøs smukke natur kan have på din ro og balance.

yoga-beach_low

 

Yoga holdet er instrueret af Carina Saatterup. Se mere om Carina her: www.yogamoves.dk.

Carinas undervisningsform er grundig og velfunderet, udogmatisk og humoristisk. Carina tilrettelægger sin undervisning ud fra elevernes forudsætninger, og elsker at krydre sine timer med nye variationer og vinkler på både fysiske øvelser og mentale processer.